ID Gulv baserer seg på de siste utviklinger innenfor betongteknologi. Vi er en leverandør som skal være med å utvikle gulvløsninger, til det beste for våre kunder.

Vår standard betong, må utvikles lokalt, hos lokale leverandører. Vi tar kontakt med leverandører, for å få en prøvestøp, slik at vi alle er enige om betongresept. Ved å gjøre dette unngår vi misforståelser, og vi får sett betongen, og vet hva vi kan forvente.

Svinn og riss: Vi vet det er typisk to typer riss som oppstår i gulv på grunn og konstruktive påstøper. Det er fastholdingsriss, og uttørkingsriss. Fastholdingsriss unngår vi ved å dekke til alle fastholdingspunkt. Dette er en veldig kritisk operasjon, og har stor innvirkning på det ferdige resultatet. Vi har også en etterbehandling, som hindrer uttørkingsriss.

Vi vet at å kalle gulv for rissfrie, er å skyte seg selv i foten, og det kan lage mye diskusjoner. Derfor sier vi at vi garanterer for at ingen riss i våre gulvløsninger, er over 0,3mm. Noe som da er vanntett i henhold til gjeldende standarder.

All betong har ett svinn, når vi utvikler vår betong lokalt, er det med fokus på å minimere svinn så mye som mulig, men likevel ha en god nok støpelighet, noe som sikrer sluttkvaliteten, og gjør det mulig for oss å støpe store dagsetapper.

Vi legger stor vekt på underlaget, på jevnhet og at det er godt komprimert, dette er veldig viktig for at vi skal kunne garantere våre løsninger.

Feltstørrelser tilpasses kundens behov, men vi har teknologi for å kunne levere felt opp til 3000 m2, uten saging av rissanvisere. Dette må planlegges godt, og på slike prosjekter vil vi være med i planleggingen så tidlig som mulig.

Våre gulvløsninger er derfor av den absolutt beste kvalitet, og skreddersydd etter kundens ønsker og behov. Vi tar oss av alt som har med gulvet å gjøre, fra underlag og til overlevering kunde.

Vi kan tilby totalentrepriser på gulv, dette er den eneste måten vi kan garantere for våre gulvløsninger. Som vi vet er det beste som er å få, med dagens teknologi.

Lavkarbon/lavvarmebetonger: Vår unike kompetanse, og erfaring med støping av sementfattige resepter, gjør at vi har utviklet løsninger, slik at vi kan garantere tilsvarende stålglattet overflate på slike betonger, også på vinteren.

Last ned PDF