Våre gulvstøpere i ID Gulv har støpt 11 000 m² betong for entreprenør Veidekke AS i forbindelse med prosjektering av nye Tverlandet skole i Bodø for Undervisningsbygg.

Informasjon om prosjektet

Entreprenør: Veidekke AS
Byggherre: Undervisningsbygg
Type prosjekt: Påstøp

ID Gulv har støpt følgende betong

Påstøp: 11 000 m²
Detaljer om støpeprosessen: Tynn påstøp med minimal kantreis

 

Nye Tverlandet skole blir den første skolen i Bodø bygget som passivhus

Når elevene kommer til skolestart i 2019 vil skolen ha plass til 750 elever fra 1-10 klasse. Bygget er på 9 400 m² over to etasjer, som gir mulighet for tre klasser per årstrinn, alle nødvendige funksjoner, samt ny gymsal. Bygget er planlagt kledd med mest mulig vedlikeholdsfri trekledning tilpasset det lokale klimaet.

Lødingen skole og Tverlandet skole blir slått sammen når den nye skolen står klar, og elevene ved begge skolene har vært med på å utforme de flotte uteområdene rundt sin nye skole. Tilhørende utomhusanlegg er tilrettelagt for allsidig uteaktivitet og det er lagt vekt på løsninger for miljøvennlig og sikker kommunikasjon. Skolebygget er planlagt slik at deler av skolens areal og funksjoner kan benyttes av nærmiljøet etter skoletid, f. eks. auditorium, kantine, møterom og musikkrom.

Nye Tverlandet skole er et av de største skoleprosjektene Veidekke har hatt i Nord-Norge, både i elevtall og kontraktsstørrelse. Dette blir Bodøs første skole som skal bygges etter passivhusstandard.